Hva er ungdomskilden for menn?

Hvem lengter vel ikke tilbake til sin beste alder – da energien var på topp og kroppen kjentes sunn og sterk? Heldigvis kan du føle deg slik igjen.

Kosttilskudd for god helse og livsstil

Sunt kosthold og aktivitet i hverdagen er vesentlig for å bremse overgangsalderens plager. Kombinerer du riktig diett og trening med kosttilskudd, kan du oppleve enda bedre resultater.

Kosttilskuddet T+ regnes som en ungdomskilde for menn fordi det kan bidra til

  • mer energi*
  • mer muskelkraft*
  • økt sexlyst*
  • bedre fysikk*

Oppdag ungdomskilden

T+ er satt sammen av fenugreek, vitaminer og mineraler. Kosttilskuddet bidrar til å frigjøre testosteronet som er bundet i kroppen, redusere tretthet og utmattelse samt bidra til normal muskelfunksjon*.

Oppdag ungdomskilden T+

*FuroSap™ med Fenugreekekstrakt frigjør bundet testosteron i kroppen, forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder forbrenningen. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Riboflavin og Pyrodoksin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde og balansere aktiviteten av hormoner. D-vitaminer bidrar til å styrke skjelettet, benbygningen og immunforsvaret, samt opprettholde en normal muskelfunksjon. Magnesium og Niacin bidrar til normale muskelsammentrekninger og normal energimetabolisme og nervefunksjon.

 

Les også:

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ til kun 99,-. Ingen bindingstid. Gratis frakt.

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn