Få bedre potens med kosttilskudd uten resept

Savner du tiden hvor god potens var en selvfølge? Da du kunne nyte sex uten å bekymre deg for sviktende ereksjon? Det finnes milde kosttilskudd som kan gi deg en ekstra piff.

Hva er potensmiddel?

Lavt testosteronnivå fører til en rekke plager for menn. Ereksjonsproblemer og manglende sexlyst er blant de vanligste, noe som igjen svekker livskvaliteten og selvfølelsen. Potensmidler for menn kommer som oftest i pilleform, og er designet for å hjelpe. Stadig flere i overgangsalderen bruker potensmiddel for å tenne gnisten – og oppnå ren, ubekymret nytelse igjen.

Naturlig potensmiddel uten resept

T+ er et reseptfritt kosttilskudd som frigjør mer av testosteronet i blodet. Sammensetningen av naturens egne urter, vitaminer og mineraler gjør T+ til det perfekte kosttilskuddet for menn som ønsker bedre potens og økt sexlyst*.

Prøv T+ til 50% rabatt

*Fenugreekekstrakt frigjør bundet testosteron i kroppen, opprettholder utviklingen av muskelmasse og forbrenning. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Riboflavin og Pyrodoksin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde og balansere aktiviteten av hormoner. D-vitamin bidrar til å styrke skjelettet, benbygningen og immunforsvaret, samt opprettholde en normal muskelfunksjon. Magnesium og Niacin bidrar til normale muskelsammentrekninger og normal energimetabolisme og nervefunksjon.

Les også:

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ til halv pris

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn