Kosttilskudd for menn – lovlig og reseptfritt

Visste du at testosteron er et naturlig hormon som du produserer allerede før du blir født? Men med alderen svekkes testosteronnivået i kroppen, og mange menn opplever testosteronmangel allerede i 40-årsalderen.

Påvirk overgangsalderen med kosttilskudd for menn

Hvordan overgangsalderen utarter seg varierer fra mann til mann, men noen symptomer går igjen:

  • Lavt energinivå
  • Mindre muskelmasse
  • Depresjon
  • Lite sexlyst

Sammen med en sunn livsstil kan tilskudd av T+ bidra til at du får overskudd og energien tilbake*. Testosterontilskudd er et legemiddel som enkelte menn får på resept, men et naturlig alternativ er et kosttilskudd som bidrar til å frigjøre testosteron som allerede er i kroppen (i bundet form). T+ tilfører altså ikke testosteron til kroppen, men hjelper kroppen å nyttegjøre seg det testeteronet kroppen allerede har. Er du klar for en hverdag hvor du faktisk har overskudd til trening, jobb, parforhold, familietid – og alt annet du vil bruke livet ditt på?

Et alternativ til testosterontilskudd

T+ er et naturlig kosttilskudd for menn. Sammensetningen av fenugreek, vitaminer og mineraler bidrar til at testosteronet som er bundet i kroppen blir frigjort*. Med det  mener vi at T+ er et av markedets beste kosttilskudd for menn.

Prøv T+ i 2 måneder til kun 99,- (ord.598,-) 

*FuroSap™ med Fenugreekekstrakt frigjør bundet testosteron i kroppen, forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder forbrenningen. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Riboflavin og Pyrodoksin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde og balansere aktiviteten av hormoner. D-vitaminer bidrar til å styrke skjelettet, benbygningen og immunforsvaret, samt opprettholde en normal muskelfunksjon. Magnesium og Niacin bidrar til normale muskelsammentrekninger og normal energimetabolisme og nervefunksjon.

Les også:

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ til kun 99,-. Ingen bindingstid. Gratis frakt.

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn