Kosttilskudd for trening: Slik oppnår menn resultater raskere

Er du opptatt av trening og sunt kosthold, men mangler overskuddet som trengs for å få den gode helsen du ønsker deg?

  • For det første: Du er ikke alene.
  • For det andre: Det finnes hjelp – vi anbefaler kosttilskuddet T+ for deg som er aktiv.

Mer overskudd til trening

Kosttilskudd som frigjør mer av testosteronet som er bundet i kroppen din kan gi deg drahjelp opp av sofaen. Ved jevnlig bruk vil du merke at kosttilskuddet bidrar med mer energi til tung styrketrening så vel som høyintensiv intervalltrening.

Bygg muskler og gå ned i vekt

Med riktig kosthold og god trening vil du oppleve at resultatene kommer raskere, enten du skal gå ned i vekt eller bygge muskler – eller begge deler. T+ er et anbefalt kosttilskudd for trening på grunn av sin unike sammensetning av vitaminer og mineraler. Kosttilskuddet frigjør testosteronet som er bundet i kroppen, slik at kroppen kan nyttegjøre fritt testosteron til å bygge muskler.

Prøv T+ til 50% rabatt

*Fenugreekekstrakt frigjør bundet testosteron i kroppen, opprettholder utviklingen av muskelmasse og forbrenning. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Riboflavin og Pyrodoksin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde og balansere aktiviteten av hormoner. D-vitamin bidrar til å styrke skjelettet, benbygningen og immunforsvaret, samt opprettholde en normal muskelfunksjon. Magnesium og Niacin bidrar til normale muskelsammentrekninger og normal energimetabolisme og nervefunksjon.

Les også:

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ til halv pris

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn