Kom i form raskt

Skal du komme i form til Birken? Eller bare for å kunne ta av deg t-skjorta i sommer? For menn over 40 kan det være vanskelig å oppnå både god kondisjon og kroppen de ønsker seg.

Testosteronmangel hindrer deg i å komme i form

Mens mange menn sliter med energinivået, opplever andre at arbeidet de legger ned ikke gir resultatene de vil ha. Lavt testosteronnivå kan være årsaken. Og det kan du heldigvis gjøre noe med.

Mindre mage – mer muskler

Magefett hos voksne menn kan ha direkte sammenheng med lav testosteronproduksjon. Dessuten kan testosteronmangel gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt og unngå muskelsvinn. Ja, det er rett og slett en ond sirkel. En solid innsats både på trening og kjøkken må til, men også ved å hjelpe kroppen med å frigjøre mer testosteron. T+ er et kosttilskudd med en unik sammensetning av fenugreek, vitaminer og mineraler som vil gjøre det litt enklere for deg å oppnå toppformen du drømmer om*.

Kom i form med T+

*FuroSap™ med Fenugreekekstrakt frigjør bundet testosteron i kroppen, forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder forbrenningen. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Riboflavin og Pyrodoksin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde og balansere aktiviteten av hormoner. D-vitaminer bidrar til å styrke skjelettet, benbygningen og immunforsvaret, samt opprettholde en normal muskelfunksjon. Magnesium og Niacin bidrar til normale muskelsammentrekninger og normal energimetabolisme og nervefunksjon.

 

Les også:

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ til kun 99,-. Ingen bindingstid. Gratis frakt.

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn