Hvordan få mer energi i hverdagen?

  • Har du lite energi i hverdagen, og føler deg ofte trøtt og sliten?
  • Mangler du overskudd til trening?
  • Sliter du med å bli veltrent, selv med gode vaner for trening og kosthold?
  • Føler du deg deprimert, uten at du klarer å sette fingeren på hvorfor?

Lavt testosteronnivå kan være årsaken

Du som svarer ja på flere av spørsmålene sliter trolig med testosteronmangel – i likhet med tusenvis av andre nordmenn i overgangsalderen.  I mannens overgangsalder synker mengden av hormonet testosteron gradvis livet ut.

Få mer overskudd og lyst

Kosttilskuddet T+ inneholder Fenugreek som bidrar til å øke mengden fritt testosteron i kroppen, samt sink som bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer. T+ tilfører altså ikke testosteron til kroppen, men hjelper kroppen å nyttegjøre seg det testeteronet kroppen allerede har. Bruker du kosttilskuddet T+ over tid kan du redusere graden av tretthet og utmattelse*, styrke immunforsvar og benbygning*, samt bidra til at du finner tilbake til styrken, energien – og manndommen. Bestill T+ i dag, og ta farvel med den slappe, trøtte og slitne utgaven av deg selv.

Kjøp T+ og få mer energi – kun 99,- (ord.598)

*FuroSap™ med Fenugreekekstrakt frigjør bundet testosteron i kroppen, forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder forbrenningen. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Riboflavin og Pyrodoksin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde og balansere aktiviteten av hormoner. D-vitaminer bidrar til å styrke skjelettet, benbygningen og immunforsvaret, samt opprettholde en normal muskelfunksjon. Magnesium og Niacin bidrar til normale muskelsammentrekninger og normal energimetabolisme og nervefunksjon.

Les også:

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ til kun 99,-. Ingen bindingstid. Gratis frakt.

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn