Piller for mer energi

Søvn, kosthold, trening. Alt dette bidrar til å øke energinivået – og dermed livskvaliteten. Men mange menn i overgangsalderen vil merke at det er mer som må til for å få en friskere hverdag. Energipiller kan gi deg boosten du trenger.

Energitabletter for manglende energi

T+ er et kosttilskudd med en unik sammensetning av fenugreek, vitaminer og mineraler som hjelper kroppen din å frigjøre mer testosteron. Daglig bruk over tid vil bidra til at du orker mer i hverdagen. T+ er den perfekte energipillen til treningsivrige menn som vil oppnå resultater både kroppslig og mentalt*.

Få mer energi med T+

*FuroSap™ med Fenugreekekstrakt frigjør bundet testosteron i kroppen, forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder forbrenningen. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Riboflavin og Pyrodoksin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde og balansere aktiviteten av hormoner. D-vitaminer bidrar til å styrke skjelettet, benbygningen og immunforsvaret, samt opprettholde en normal muskelfunksjon. Magnesium og Niacin bidrar til normale muskelsammentrekninger og normal energimetabolisme og nervefunksjon.

 

Les også:

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ til kun 99,-. Ingen bindingstid. Gratis frakt.

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn