Slik går du ned i vekt- med fritt testosteron

For menn over 40 kan det være en ekstra stor utfordring for å komme i form. Her får du tipset som kan få fart på vektnedgangen.

For menn over 40 kan det være en ekstra stor utfordring for å komme i form. Her får du tipset som kan få fart på vektnedgangen.

Mengden testosteron synker

Føler du deg ofte trøtt og sliten? Og synes du det er vanskelig å komme i form og få bort «ølmagen» – til tross for at du trener regelmessig og forsøker å spise sunt?

Årsaken kan være mangel på testosteron. Det mannlige kjønnshormonet testosteron bidrar til at man blant annet får mørk stemme, kraftig hårvekst, store muskler og kan reprodusere seg. Testosteronnivåene er høyest i 20- og begynnelsen av 30-årsalderen og minsker deretter sakte, men sikkert. Med årene blir det lettere å legge på seg fett og vanskeligere å bygge muskler.

Hos enkelte menn dukker de første symptomene opp allerede i 40-årsalderen, mens andre kjenner på forandringene i kroppen først når de nærmer seg 50.

Nyhet: Reseptfritt tilskudd

Å trene regelmessig, spise sunt og sove godt er viktig for testosteronproduksjonen og for å holde en sunn vekt- men man kan også hjelpe kroppen i gang med ett tilskudd. Testosteronmangel kan kompenseres i form av testosterontabletter som skrives ut av leger. Men det finnes også ett kosttilskudd som, ifølge en ny studie,  frigjør mer testosteron i kroppen – dette kan kjøpes reseptfritt.

Øk mengden fritt testosteron: Prøv T+ i to måneder til halv pris – ingen bindingstid

Få mer overskudd og lyst

Kosttilskuddet T+ inneholder urten Fenugreek som bidrar til å øke mengden av fritt testosteron som allerede finnes i kroppen, samt Zink som bidrar til at mengden testosteron holdes på et normalt nivå.

Med andre ord tilfører ikke T+ testosteron, men det hjelper deg å nyttiggjøre deg det testosteronet som allerede finnes i kroppen. Gjennom regelmessig bruk av kosttilskuddet T+ kan du minske følelsen av utmattelse og finne tilbake til din styrke og energi.

Les også:
Ny forskning: Testosteronverdier økte med 46 prosent