Økte nivået av fritt testosteron med 46% i gjennomsnitt

Daglig inntak av Fenugreek ekstrakt som inneholder 100 mg protodioscin viser ekstraordinære resultater på fritt testosteron hos menn.

Daglig inntak av Fenugreek ekstrakt som inneholder 100 mg protodioscin viser ekstraordinære resultater på fritt testosteron hos menn.

Mengden av fritt testosteron hos menn begynner å synke allerede i 30 års alderen. Men det finnes hjelp – fra naturen. Ny forskning viser sammenheng mellom bukkehornskløver og mengden fritt testosteron i kroppen.

Dokumentert effekt i løpet av 12 uker

Menn har også overgangsalder. Den største forskjellen fra kvinnene er at mannen overgangsalder pågår over mye lenger tid. Eller fylte 30 år synker mengden av det mannlige kjønnshormonet testosteron sakte men sikkert. Noen merker de første symptomene allerede i 40 års alderen, det kan handle om lavere energi og mindre sexlyst. Man legger også lettere på seg og mister muskelmasse.

Figur: Naturlig testosteronnivå i forhold til alder

I en nylig publisert studie (2017) bestående av 50 menn i alderen 35-65 år har FuroSap™ (Fenugreek som inneholder 100 mg protodioscin – samme som hovedingrediensen i T+) dokumentert en sammenheng mellom daglig inntak av dette og mengden fritt testosteron i kroppen. Denne effekten ble målt etter 12 uker.

Nivåene av fritt testosteron økte med 46% i snitt for 90% av deltakerne. De inntok 500 mg Furosap™ (Fenugreek ekstrakt med 100 mg protodioscin) hver dag. Ved å øke mengden fritt testosteron kan man forbedre muskelmasse, styrke, utholdenhet, humør og gå ned i vekt.

I studien ble det også påvist et økt antall spermier hos 85,4% av deltakerne, samt at 14,6% av deltakerne fikk forbedret sædkvaliteten (størrelse og form på spermiene).

Påvirker også humør og generell ytelse

I sammenheng med at deltakerne i studien fikk økt mengde fritt testosteron i kroppen, dokumenterte studien også signifikant effekt på humør, mental våkenhet, ereksjon og total ytelse.

Rolf Wiggo Sandnes er organisk kjemiker og produktspesialist for kosttilskuddet T+.

“Det er ikke alle som er berettiget medisinsk behandling med legemiddel til tross for at de har ulike symptomer som muskelsvinn, vektøkning, sliten og slapp, mindre sexlyst og dårlig humør. Takket være sitt innhold av bukkehornskløver og Zink kan T+ bidra til at mengden fritt testosteron øker i kroppen, noe som har flere fordeler i overgangsalderen.”
– Rolf Wiggo Sandnes, Organisk kjemiker

Bukkehornskløver er en urt som vokser i Middelhavsområdet og sydøst i Asia.

Her kan du prøve T+ i 2 måneder til halv pris

Om studiet

Dette studiet er godkjent og gjennomført ihht Internasjonale etiske retningslinjer og funnene er rapportert i internasjonale annerkjente journaler/tidsskrifter. Det er også gjennomført godkjente utvidede oppfølgingsstudier på sikkerhetsparametre som inkluderte blodanalyse. Resultatet slår fast at produktet er helt trygt å bruke. Les mer om studiet her: http://www.medsci.org/v14p0058.htm