Sliten, slapp og trøtt? Dette kan være årsaken

Sliten, slapp og trøtt? Dette kan være årsaken

Er du sliten i kroppen og trøtt hele tiden? For menn over 40 er det én årsak som går igjen.

Testosteronmangel gjør deg slapp

Testosteron er et kjønnshormon som kroppen naturlig produserer. Menn har høyere testosteronnivå enn kvinner, noe som blant annet fører til større muskler, mer hårvekst og mørkere stemme. Jo eldre du blir, dess mindre testosteron lager kroppen naturlig. Testosteronmangel er blant de vanligste årsakene til at menn rundt overgangsalderen føler seg sliten og trøtt.

Hva hjelper mot tretthet?

Selv om den naturlige testosteronproduksjonen svekkes med årene, kan du hjelpe kroppen i gang igjen. Trening og sunt kosthold er vesentlig for å øke testosteronproduksjonen, men du kan også hjelpe kroppen i gang ved å ta kosttilskudd som bidrar til å frigjøre mer av det testosteronet som er bundet i kroppen.

Les også: Dette er symptomene på menns overgangsalder

Kosttilskudd for menn som frigjør testosteron

Kosttilskuddet for menn heter T+ og består av ingredienser med dokumentert effekt.  Og det beste av alt er at du slipper fullt og helt bivirkninger med kosttilskuddet T+.

Rolf Wiggo Sandnes, organisk kjemiker og produktsjef

Vi som har utviklet dette kosttilskuddet mener det er optimalt satt opp med urteekstrakt, vitaminer og mineraler. Kombinasjonen vil kunne gi deg en lettere og mer lystbetont overgangsalder, forklarer Rolf Wiggo Sandnes som er organisk kjemiker og produktsjef.

Med økende alder vil mye av det frie testosteronet reduseres til et minimum i forhold til det totale innholdet av testosteron i kroppen. Urten fenugreek kan bidra til å øke den frie andelen, sier han.

Kosttilskudd som kan utsette overgangsalderen

Kosttilskuddet T+ inneholder Fenugreek, Sink, Magnesium, Biotin, Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12 og Vitamin D3.

Normalt testosteronnivå for menn ligger på mellom 200 og 1 200 ng/dl. For å finne eksakt svar på hvordan det ligger an hos deg, må du til legen og ta en blodprøve. Men før det kan du på enkelt vis teste deg selv om du er i faresonene for et for lavt testosteronnivå ved å ta denne enkle testosterontesten.

Én pille hver dag over tid vil kunne påvirke energi, fysikk og sexlyst hos menn. Forskjellene vil du etter all sannsynlighet merke allerede før det er gått halvannen måned.

Vil du prøve det skreddersydde kosttilskuddet for menn?
Kjøp det alternative testosterontilskuddet i dag.

*Furosap™ med Fenugreekekstrakt frigjør bundet testosteron i kroppen, forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder forbrenningen. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Riboflavin og Pyrodoksin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde og balansere aktiviteten av hormoner. D-vitaminer bidrar til å styrke skjelettet, benbygningen og immunforsvaret, samt opprettholde en normal muskelfunksjon. Magnesium og Niacin bidrar til normale muskelsammentrekninger og normal energimetabolisme og nervefunksjon.

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ i to måneder til halv pris

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn