Slapp, sliten og trøtt? Dette kan være årsaken

Er du sliten i kroppen og trøtt hele tiden? For menn over 40 er det én årsak som går igjen.

Testosteronmangel gjør deg slapp

Testosteron er et kjønnshormon som kroppen naturlig produserer. Menn har høyere testosteronnivå enn kvinner, noe som blant annet fører til større muskler, mer hårvekst og mørkere stemme. Jo eldre du blir, dess mindre testosteron lager kroppen naturlig. Testosteronmangel er blant de vanligste årsakene til at menn rundt overgangsalderen føler seg sliten og trøtt.

Hva hjelper mot tretthet?

Selv om den naturlige testosteronproduksjonen svekkes med årene, kan du hjelpe kroppen i gang igjen. Trening og sunt kosthold er vesentlig for å øke testosteronproduksjonen, men du kan også hjelpe kroppen i gang ved å ta kosttilskudd som bidrar til å frigjøre mer av det testosteronet som er bundet i kroppen.

Les mer om kosttilskuddet T+

*FuroSap™ med Fenugreekekstrakt frigjør bundet testosteron i kroppen, forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder forbrenningen. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Riboflavin og Pyrodoksin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde og balansere aktiviteten av hormoner. D-vitaminer bidrar til å styrke skjelettet, benbygningen og immunforsvaret, samt opprettholde en normal muskelfunksjon. Magnesium og Niacin bidrar til normale muskelsammentrekninger og normal energimetabolisme og nervefunksjon.

 

Les også:

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ til kun 99,-. Ingen bindingstid. Gratis frakt.

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn