Nedsatt sexlyst hos menn

Har du problemer med potensen, eller mangler energien et godt sexliv krever? Kanskje er sex blitt mer et ork enn en nytelse? Mange menn merker manglende sexlyst med alderen, mens noen opplever at lysten på sex er helt borte.

Årsaker til dårlig sexlyst

Sexlysten styres både av ytre og indre påkjenninger. I perioder med mye stress eller store omveltninger, er det derfor vanlig å få noe nedsatt sexlyst. Vanligvis går det over av seg selv. Men sexlyst hos menn styres også av testosteron – et kjønnshormon som produseres naturlig i kroppen allerede før du blir født. Nivået av testosteron avtar imidlertid med alderen. For noen skjer dette gradvis, mens andre opplever en brå nedsatt sexlyst.

Hvordan øke sexlysten hos menn?

Kosttilskudd som frigjør mer av testosteronet som er bundet i kroppen kan ha effekt på mannens sexlyst. I tillegg bidrar sink til å opprettholde normale testosteronverdier, normal fruktbarhet og reproduksjonsevne*. Forventet effekt av kosttilskuddet T+ kommer etter 6 – 8 uker.

Les mer om kosttilskuddet T+

*FuroSap™ med Fenugreekekstrakt frigjør bundet testosteron i kroppen, forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder forbrenningen. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Riboflavin og Pyrodoksin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde og balansere aktiviteten av hormoner. D-vitaminer bidrar til å styrke skjelettet, benbygningen og immunforsvaret, samt opprettholde en normal muskelfunksjon. Magnesium og Niacin bidrar til normale muskelsammentrekninger og normal energimetabolisme og nervefunksjon.

 

Les også:

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ til kun 99,-. Ingen bindingstid. Gratis frakt.

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn