Hvordan få bedre potens?

Har du lav sexlyst og problemer med å bli hard? Kanskje får du ereksjon, men opplever at den svikter før du rekker å komme i gang? Du er ikke alene.

Når ereksjonen svikter

Ereksjonsproblemer er vanlig for menn rundt overgangsalderen. Men det betyr ikke at du skal leve med plagene. Dårlig ereksjon går ofte på helsa løs, og fører til at selvtilliten blir minst like slapp. Det er i stor grad kjønnshormonet testosteron som styrer menns potens. Fra overgangsalderen produserer kroppen stadig mindre testosteron, og dette kan settes i direkte sammenheng med dårlig ereksjon.

Kosttilskudd for menn – potensmiddel uten resept

Før du går drastisk til verks med et sterkt potensmiddel, bør du gjøre som mange menn har gjort før deg: Ta et naturlig kosttilskudd som frigjør det testosteronet som er bundet i kroppen. Daglig bruk over tid kan bidra til bedre potens.

Les mer om kosttilskuddet T+

*FuroSap™ med Fenugreekekstrakt frigjør bundet testosteron i kroppen, forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder forbrenningen. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Riboflavin og Pyrodoksin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde og balansere aktiviteten av hormoner. D-vitaminer bidrar til å styrke skjelettet, benbygningen og immunforsvaret, samt opprettholde en normal muskelfunksjon. Magnesium og Niacin bidrar til normale muskelsammentrekninger og normal energimetabolisme og nervefunksjon.

 

Les også:

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ til kun 99,-. Ingen bindingstid. Gratis frakt.

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn