Økte nivået av fritt testosteron med 46% i gjennomsnitt

Økte nivået av fritt testosteron med 46% i gjennomsnitt

Den patenterte råvaren Furosap™ som er hovedingrediensen i T+, viser ekstraordinære resultater på fritt testosteron hos menn.

FUROSAP™ har dokumentert effekt i løpet av kun 12 uker

I en nylig publisert studie (2017) bestående av 50 menn i alderen 35-65 år har FUROSAP™ (hovedingrediensen i T+) dokumentert en sammenheng mellom FUROSAP™ og mengden fritt testosteron i kroppen. Denne effekten ble målt etter 12 uker. Nivåene av fritt testosteron økte med 46% i snitt for 90% av deltakerne. De inntok 500 mg Furosap™ (fenugreek ekstrakt) hver dag. Ved å øke mengden fritt testosteron kan man forbedre muskelmasse, styrke, utholdenhet, humør og gå ned i vekt.

I studien ble det også påvist et økt antall spermier hos 85,4% av deltakerne, samt at 14,6% av deltakerne fikk forbedret sædkvaliteten (størrelse og form på spermiene).

Her kan du sjekke ditt eget testosteronnivå

FUROSAP™ påvirker også humør og generell ytelse

I sammenheng med at deltakerne i studien fikk økt mengde fritt testosteron i kroppen, dokumenterte studien også signifikant effekt på humør, mental våkenhet, ereksjon og total ytelse.

Prøv T+ i 2 mnd. til halv pris

Om studiet

Dette studiet er godkjent og gjennomført ihht Internasjonale etiske retningslinjer og funnene er rapportert i internasjonale annerkjente journaler/tidsskrifter. Det er også gjennomført godkjente utvidede oppfølgingsstudier på sikkerhetsparametre som inkluderte blodanalyse. Resultatet slår fast at produktet er helt trygt å bruke. Les mer om studiet her: http://www.medsci.org/v14p0058.htm

Tilbud

Prøv T+ i 2 mnd. til halv pris

Bestill ved å fylle inn skjemaet under

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn