Din score energitest:

0%

Resultatet av testen antyder at du har lavt energinivå. Dette trenger ikke være farlig, men det kan være lurt å gå til fastlegen for å ta en helsesjekk. I mellomtiden er det andre tiltak du kan gjøre på egen hånd for å bedre situasjonen. Tretthet og manglende overskudd i hverdagen har oftest sammenheng med kosthold, daglig aktivitet og lavt testosteronnivå hos menn 40+. Kanskje du bør ta grep for å øke det frie testosteronet – og med det få energien tilbake?. Les hvordan du kan øke det frie testosteronnivået med hele 46 % her.

Fordeler med optimalt testosteronnivå:

– Økt energi og overskudd
– Økt muskelmasse og mindre fett
– Økt seksuell lyst
– Bedre humør

Prøv også vår testosterontest

Det er det frie testosteronet i kroppen du først kan dra nytte av, og det er gjort mange større studier på et ekstrakt av urten Fenugreek –som har dokumentert å kunne omdanne bundet testosteron til fritt testosteron i kroppen. Mer fritt testosteron kan bidra til at menn reduserer plagene som ofte kommer i overgangsalderen.

T+ er et reseptfritt kosttilskudd, og bør brukes daglig i kombinasjon med trening og sunt kosthold.  T+ inneholder Furosap™, Sink, Magnesium, Biotin, Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12 og Vitamin D3.

NYHET! Lanseringstilbud på krafttilskuddet T+ for menn. Prøv i 2 mnd. for kun 99,- 

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ til kun 99,-. Ingen bindingstid. Gratis frakt.