Dette kan du forvente av T+

Her vil vi forklare deg litt nærmere om hva du kan forvente av T+, samt hvordan produktet virker i kroppen.

T+ er et naturlig reseptfritt hjelpemiddel for å frigjøre bundet testosteron som allerede finnes i kroppen. Naturlig og uten bivirkninger. Dette er et mildt alternativ til testosterontilskudd for menn, satt sammen av urter, vitaminer og mineraler – skapt for å brukes over lengre tid, og som et hjelpemiddel for å føle deg yngre og bedre.

Kroppens testosteronnivå er individuelt
I 20 årene er testosteronnivået i kroppen på sitt høyeste, men i 30 årene begynner nivået å synke. Mange vil kunne merker lavt nivå av testosteron allerede fra fylte 40. Dette nivået vil så gradvis bli enda lavere med årene.

Hvorfor trenger menn T+?
Ulempen med lavt testosteronnivå er at man føler seg mer sliten og ofte i dårligere humør. Samtidig har man mindre sexlyst og man ser kroppen forfalle til fordel for mer fett og mindre muskler. Derfor har vi i T+ satt sammen, etter vår mening, et optimalt kosttilskudd for menn over 40 år – for å forhindre at man merker disse plagene like godt. Furosap, som er hovedingrediensen i T+, er en dokumentert effektiv ingrediens som kombinert med andre viktige vitaminer og mineraler som menn oftest har mangler på danner dette et komplett kosttilskudd som flere tusen brukere i Skandinavia tar hver dag. Studier har bevist at Furosap frigjør i snitt hele 46% mer at testosteronet i kroppen. Dette vil selvfølgelig variere fra en person til en annen. Disse individuelle forskjellene er i høy grad bestemt av gener vi har arvet fra våre foreldre.

Noen av våre kunder opplever umiddelbar effekt, mens det for andre tar 2-3 måneder

Derfor kan det være individuelt når virkning inntreffer for hver enkelt. Mange av våre kunder opplever umiddelbar effekt på sine plager relatert til for eksempel tretthet og sexlyst, mens andre opplever endringer først etter et par-tre måneders bruk. Du må legge opp en rutine hvor du husker å innta dine tabletter hver dag. Dette for at kroppen får tid til å tilvenne seg produktet, og forutsetningene for at produktet skal hjelpe deg er på plass.

Det du kan være sikker på er at kroppen tar til seg virkestoffene, selv om du kanskje ikke merker så mye i starten.

Hva annet kan du gjøre i tillegg til å ta T+?
T+ inneholder viktige vitaminer og mineraler som sammen med Furosap gir en synergieffekt. Daglig tilførsel av disse vitaminene og mineralene gir grunnlag for produktets virkning, i dette tilfellet for å frigjøre mer testosteron i kroppen. Det å trene er et generelt råd, men det er viktig for å øke testosteronnivået i kroppen. Fokuser på styrketrening gjennom å trene de store muskelgruppene: Bein, bryst og ryggmuskulatur. I tillegg til trening er det viktig med nok søvn og et balansert kosthold.

Hva nå?
Bruk T+ hver dag, innta en tablett i forbindelse med måltid. Vi oppfordrer til regelmessig inntak over tid, slik at du kan få nytte av hele produktets spekter. Det er i dag flere tusen menn i hele Skandinavia som bruker T+ fast hver dag. Det er vi naturligvis veldig stolte over!

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ i 2 mnd. til kun 99 kr

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn