Nyhet!
Et alternativ til testosteron-tilskudd

Nyhet! </br>Et alternativ til testosteron-tilskudd

Har du vurdert å begynne med testosterontilskudd for å redusere overgangsalderens symptomer? Før du går så drastisk til verks, bør du lære om et kosttilskudd som kan gi deg mange av de samme fordelene.

Testosteronnivået i kroppen synker dess eldre du blir, og en rekke menn i overgangsalderen opplever at testosteronmangelen går på helsa løs. For å finne tilbake til seg selv velger mange å la seg behandle med testosterontilskudd.

Rolf Wiggo Sandnes – Organisk kjemiker

Men ikke alle kvalifiserer til medisinsk behandling med potente legemidler, selv om de sliter med overgangsalderens symptomer som lite energi, mindre muskelmasse, manglende sexlyst og depresjon.

Det sier organisk kjemiker Rolf Wiggo Sandnes. Han er blant dem som lenge har sett behovet for et mildere kosttilskudd for menn som lengter etter å redusere plagene testosteronmangel fører med seg.

Les også: Dette er symptomene på menns overgangsalder

Kosttilskudd for menn som frigjør testosteron

Kosttilskuddet for menn heter T+, og er designet for deg som vil få det beste ut av livet uten direkte testosterontilskudd. Med slike testosterontilskudd må du regne med bivirkninger – noe du slipper fullt og helt med kosttilskuddet T+.

Vi som har utviklet dette kosttilskuddet mener det er en optimal kombinasjon av fenugreek, vitaminer og mineraler. Kombinasjonen vil kunne gi deg en lettere og mer lystbetont overgangsalder, forklarer Sandnes.

7 grunner til å starte med kosttilskudd for menn

Les artikkel

Urten fenugreek kommer fra Middelhavet og Sør-Asia, og bidrar til å øke mengden fritt testosteron i kroppen. Dette skjer ved at bundet testosteron omdannes til fritt testosteron – en form som kroppen din kan nyttegjøre seg.

Med økende alder vil mye av det frie testosteronet reduseres til et minimum i forhold til det totale innholdet av testosteron i kroppen. Urten fenugreek kan bidra til å øke den frie andelen, sier Sandnes*.

Kosttilskudd som kan påvirke overgangsalderen

Normalt testosteronnivå for menn ligger på mellom 200 og 1 200 ng/dl. For å finne eksakt svar på hvordan det ligger an hos deg, må du til legen og ta en blodprøve. Men før det kan du på enkelt vis teste deg selv om du er i faresonene for et for lavt testosteronnivå ved å ta denne enkle testosterontesten.

Én pille hver dag over tid vil kunne gi deg fordeler som mer energi, økt muskelmasse og økt sexlyst.  Og du? Forskjellene vil du etter all sannsynlighet merke allerede før det er gått halvannen måned.

Vil du prøve det skreddersydde kosttilskuddet for menn?
Kjøp det alternative testosterontilskuddet i dag.

*Furosap™ med Fenugreekekstrakt frigjør bundet testosteron i kroppen, forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder forbrenningen. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Riboflavin og Pyrodoksin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde og balansere aktiviteten av hormoner. D-vitaminer bidrar til å styrke skjelettet, benbygningen og immunforsvaret, samt opprettholde en normal muskelfunksjon. Magnesium og Niacin bidrar til normale muskelsammentrekninger og normal energimetabolisme og nervefunksjon.

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ i to måneder til halv pris

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn