7 grunner til å begynne med kosttilskudd for menn

7 grunner til å begynne med kosttilskudd for menn

Menn i overgangsalderen vil oppleve forandringer i kroppen, og for mange går dette kraftig utover livskvaliteten. Kosttilskuddet T+ ble laget for å hjelpe.

T+ er designet for menn som enten nærmer seg eller er i overgangsalderen. Et daglig inntak over tid kan både være forebyggende, men også ha en påvirkning på plagene du allerede opplever. Dette sørger sammensetningen av fenugreek, vitaminer og mineraler for. Rolf Wiggo Sandnes er organisk kjemiker, og forklarer hvorfor kosttilskuddet kan være riktig for deg:


Du vil øke nivået av fritt testosteron med kosttilskudd

Undersøkelser viser at urten Fenugreek kan påvirke menns testosteronnivå i positiv retning

T+ inneholder Fenugreek – en urt som vokser rundt Middelhavet og Sør-Asia. Undersøkelser har vist at urten kan påvirke nivået av fritt testosteron hos menn i positiv retning.

– T+ med sitt innhold av urten Fenugreek og sink kan bidra til at kroppen selv øker nivået av det frie testosteronet, noe som igjen har en rekke fordeler hos menn i overgangsalderen, forklarer Sandnes. Sink vil i tillegg bidra til normal fruktbarhet og reproduksjonsevne*.

Les også: Nyhet! Et alternativ til testosterontilskudd


Du vil gå ned i vekt med kosttilskudd

Det er en kjent sak at mange menn fra 40-årsalderen og oppover kjemper en hard kamp mot vekten. En årsak er energimangel – at det er tungt å komme seg opp av sofaen. Men selv med hard og jevn trening kan det være vanskelig å oppnå ønskede resultater.

– Hormonene jobber på sett og vis imot deg når du blir eldre. Kosttilskuddet T+ inneholder sink som bidrar til å normalisere testosteronnivået som i sin tur kan gi økt energi og arbeidslyst. Med mer aktivitet på alle fronter kan du både bremse vektøkningen og lettere gå ned i vekt*, sier Sandnes.

Naturlig testosteronnivå i forhold til alder


Du ønsker å bygge muskler med kosttilskudd

B-vitaminer er viktig for menn som trener.

En sunn livsstil må selvsagt være på plass for at du skal klare å erstatte fett med muskler. Men med alderen vil kroppen ofte trenge en ekstra dytt for å bygge muskler, forklarer Sandnes:

– Denne dytten kan komme i form av kosttilskudd som opprettholder og normaliserer fritt testosteron i kroppen (fenugreek og sink*). Lave nivåer av det mannlige kjønnshormonet gjør det nemlig vanskelig å beholde muskler.

Dessuten inneholder T+ B-vitaminer, noe som er bra for den totale energiomsetningen i kroppen. B-vitaminer er viktig for menn som trener. I tillegg bidrar magnesium til normal muskelfunsjon*.


Du ønsker å bedre utholdenheten

T+ inneholder Riboflavin, et virkestoff som kan bidra til redusert tretthet og utmattelse

Hvem vil vel ikke tilbake til den tiden da det var null problem å gå rett på trening etter en lang arbeidsdag? En vanlig konsekvens av å bli eldre er at kroppen tåler mindre belastning, og at du ikke gidder like mye som før.

– Dette kosttilskuddet for menn inneholder riboflavin*, et virkestoff som kan bidra til redusert tretthet og utmattelse. Resultatene kan blant annet være at du klarer å trene oftere og hardere, sier Sandnes.

Les også: De vanligste tegnene på overgangsalder hos menn


Du trenger hjelp til å bedre humøret

Vitamin B12 bidrar til å opprettholde normal psykologisk funksjon.

Vitamin B12 bidrar til å opprettholde normal psykologisk funksjon. Å prate om depresjon og andre psykiske lidelser er uten tvil vanskelig for mange – og kanskje særlig for menn? Derfor er det ikke så mange som vet at nedstemthet er blant de vanligste plagene for menn i overgangsalderen. Sandnes sier det er sammensatte årsaker til at det er slik:

– Lavere testosteronnivåer kan gi alt fra energimangel til redusert sexlyst, noe som definitivt går utover humøret. Om hormonforandringene i seg selv fører til depresjon, er altså ikke nødvendigvis tilfellet.

T+ inneholder vitamin B12 som bidrar til å opprettholde normal psykologisk funksjon*.


Du ønsker å få økt søvnkvalitet

Har du sovet dårlig er det stor sannsynlighet for at også dagen din blir alt annet enn god. For mange menn rundt 40-årene og oppover er dette dessverre et altfor vanlig problem.  – Det er bevist at flere av virkestoffene i T+ kan bidra til den gode nattesøvnen. Lavt nivå av testosteron kan gi dårlig søvn, sink bidrar til normale testosteronverdier*, fastslår Sandnes.


Du vil opprettholde en god hjertehelse

Jo eldre du blir, dess vanskeligere er det å holde kolesterolnivået i sjakk, og et for høyt kolesterolnivå øker risikoen for hjertesykdommer. En sunn og aktiv hverdag med trening/mosjon og et godt kosthold er svært viktig.

Vår ekspert Rolf Wiggo Sandnes er utdannet organisk kjemiker fra Universitetet i Oslo. I 25 år har han drevet forskning på eksempelvis kontrastmidler og diagnostikk, med bakgrunn fra selskaper som Nycomed og Dynal Biotech. I dag jobber han som produktutvikler, og har blant annet utviklet kosttilskuddet T+.

Er du klar for å starte en ny hverdag med T+?
Kjøp kosttilskuddet på nett

*Furosap™ med Fenugreekekstrakt frigjør bundet testosteron i kroppen, forbedrer utviklingen av muskelmasse og opprettholder forbrenningen. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Riboflavin og Pyrodoksin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde og balansere aktiviteten av hormoner. D-vitaminer bidrar til å styrke skjelettet, benbygningen og immunforsvaret, samt opprettholde en normal muskelfunksjon. Magnesium og Niacin bidrar til normale muskelsammentrekninger og normal energimetabolisme og nervefunksjon.

T+ er et unikt kostilskudd for menn.

Prøv T+ i to måneder til halv pris

Lær mer om det unike kosttilskuddet for menn